ico

Misiune, viziune, valori

Te afli aici: Home » Despre noi » Misiune, viziune, valori

Misiune, Viziune

Linia directoare a viziunii noastre consta in redefinirea elementelor care intra in alcatuirea situatiei medicale: pacient, terapeut, abordarea patologiei, metode (practici) si linii de tratament.

De la pacienti la semeni

Centrul de Sanatate nu aduce laolalta terapeuti si pacienti, ci semeni. Consideram ca umanizarea procesului terapeutic este esentiala pentru un curs al refacerii/ameliorarii echilibrat.

De la conventional la alternativ

Fara a contesta meritele medicinii conventionale, intervenim acolo unde liniile de tratament obisnuite proiecteaza suferindul in situatii limita: interventii chirurgicale radicale, amputari, diagnostice care schimba radical stilul de viata.

Centrul de Sanatate ofera, intai de toate, o alternativa. O alta optiune terapeutica de care suferinzii trebuie sa fie constienti ca o pot face nu doar pentru a aborda o patologie deja instalata, ci si in scop profilactic.

Valori

Alternativ, complementar

Apetitul pentru conventie constituie forta ce guverneaza alegerile obisnuite in materie de profilaxie, mentinere sau restaurare a starii de bine. Valoarea actului terapeutic provine, deci, din apartenenta sa la conventie.

Centrul de Sanatate vine cu o noua paradigma, extragand valoarea actului terapeutic nu doar din umanizarea procesului, ci si din specificul practicilor, urmarind sa completam conventionalul cu practici alternative ce bucura pacientii prin beneficii pe care medicina obisnuita nu le poate promite.

Seriozitate, profesionalism

Lucram cu profesionisti certificati in specialitatile practicate pentru a garanta cel mai bun curs al procesului terapeutic. Dincolo de atestare si portofoliu, membrii echipei noastre exceleaza prin atitudinea fata de suferind. Atacam patologia cu maxim de seriozitate, dar stim sa dialogam cu omul suferind, fara a-l reduce la o suma de boli care face obiectul investigarii noastre.

Eficienta, interdisciplinaritate

Urmarim sa lucram in spiritul eficientei. Rezultatele concrete ne intereseaza la fel de mult ca pe cei ce ne trec pragul: multumirea fiecarui pacient este o reinnointa validare a eforturilor noastre si a specificului practicilor recomandate.

In functie de patologia diagnosticata, se poate impune necesitatea unei abordari interdisciplinare: mai multe practici converg nu doar pentru a accelera efectele terapiei, ci pentru a optimiza procesul de ansamblu.

Interactivitate, responsabilitate

Nu impunem, ci oferim alternative. Propunerile noastre terapeutice sunt sugestii pe care le comunicam pentru a-i oferi pacientului expectatia corecta. Fiecare suferind trebuie sa inteleaga la ce rezultate se poate astepta daca recurge la o terapie sau la un mix de terapii.

Preferam o comunicare interactiva in locul consultului unidirectional din spiritul responsabilitatii: nu promitem miracole, dar facem tot ce putem pentru a ajunge la rezultatele pe care terapiile propuse le-au produs in cazurile precedente.

top

Show Comments