ico

Detoxifierea cu DetoxSpa

Te afli aici: Home » Terapii » Detoxifierea cu DetoxSpa
Ce este detoxifierea cu aparatul DetoxSpa?

aparat_detoxDetoxifierea cu aparatul DetoxSpa este o optiune terapeutica din ce in ce mai populara, crescand in preferintele pacientilor care vor sa accelereze procesul natural de eliminare a toxinelor din organism.

Aparatul DetoxSpa este un dispozitiv revolutionar care serveste pacientii cu un tratament intensiv de curatare pe baza de ioni, prin fenomenul electrolizei. Este alegerea pe care fiecare dintre noi o poate face acum, daca vrea sa se elibereze de poverile curelor traditionale de detoxifiere ce presupun modificarea obiceiurilor si a optiunilor alimentare.

Afectiuni tratate / ameliorate prin detoxifierea cu aparatul DetoxSpa

Eliminarea greoaie a toxinelor (metale grele, grasimi oxidate, colesterol, acid lactic, acid uric, etc.) si acumularea acestora (sub forma de depozite pe tesuturi, vase, muschi, etc.) duc, mai devreme sau mai tarziu, la instaurarea a diverse afectiuni – mai usoare sau mai grave – sau stari de disconfort la nivelul a varii organe sau sisteme din corp.

Organismul care, datorita unei diete improprii, unui stil de viata care neglijeaza miscarea, medicatiei sau altor motive, nu elimina corect toxinele, este mult mai vulnerabil. Sunt organisme „poluate” in care bolile pot prolifera mult mai usor decat in cazul organismelor care se detoxifica firesc.

Prin urmare, pacientii carora li se adreseaza detoxifierea cu aparatul DetoxSpa sunt cei suferinzi de urmatoarele afectiuni sau forme de disconfort:

  • Raceli si viroze;
  • Varice si aspect neplacut al pielii;
  • Afectiuni renale si hepatice;
  • Stari de letargie si somn dezechilibrat;
  • Exces ponderal si nivel crescut de colesterol;
  • Dureri de cap si migrene.

Practic, orice afectiune care nu constituie contraindicatie si care se instaureaza sau este incurajata sa persiste datorita depozitelor de toxine poate fi ameliorata prin cura de detoxifiere cu aparatul DetoxSpa. Prin urmare, lista este deschisa.

De retinut ca, pentru a recurge la aparatul DetoxSpa, nu trebuie ca pacientul sa aiba un diagnostic fixat. DetoxSpa este un aliat de incredere si atunci cand obiectivul sedintei este unul profilactic.

In ce consta detoxifierea cu aparatul DetoxSpa

procesul_detoxifieriiDetoxifierea are la baza folosirea aparatului DetoxSpa, un dispozitiv avansat care accelereaza procesul natural de detoxifiere, oferind, astfel, prilejul unei cure intensive de drenare a toxinelor si deseurilor metabolice depuse in organism.

Aparatul consta dintr-un recipient in care pacientul isi introduce picioarele. Baia de picioare este umpluta cu apa calduta. Recipientul este prevazut cu o bobina ce determina un proces de electroliza in apa. Ionii pozitivi si negativi incurajeaza evacuarea toxinelor, reziduurilor si altor impuritati din corp prin pielea talpilor.

Desi pare de domeniul fanteziei, intregul proces este sustinut de un fenomen foarte bazal: osmoza. Sub actiunea ionilor, toxinele penetreaza pielea talpilor, fiind eliminate in apa din recipient.

Detoxifierea se realizeaza imediat, lucru pe care il poate observa orice pacient: apa se coloreaza aproape instant. Culoarea este un bun indicator pentru stabilirea – sau confirmarea – diagnosticului (vezi mai jos explicatia).

Avantajele detoxifierii cu aparatul DetoxSpa

Efecte imediate, confort crescut

Spre deosebire de curele traditionale de detoxifiere, recurgerea la terapia cu aparatul DetoxSpa este mult mai confortabila si mai eficienta. In loc de cateva saptamani de dieta si miscare, DetoxSpa propune o sedinta de cateva zeci de minute. Iar faptul ca da efecte imediate se vede in chiar culoarea apei rezultate in urma sedintei.

De asemenea, detoxifierea cu aparatul DetoxSpa este mult mai placuta decat alte modalitati terapeutice, cum ar fi drenajul limfatic: la baia de picioare cu DetoxSpa, pacientul doar trebuie sa stea relaxat, pe scaun, cu picioarele imersate in apa calduta, in vreme ce pe masa de drenaj limfatic trebuie sa indure niste proceduri recunoscute pentru duritatea lor.

Clarificare a diagnosticului

65In urma sedintei, apa se coloreaza. Nuanta nu este fara insemnatate.

Astfel, o culoare galben-verzuie semnifica o acumulare de toxine la nivelul rinichilor, vezicii, tractului urinar, aparatui genital femel / prostatei. Pe durata sedintei, aceste zone vor fi cele care vor drena semnificativ.

Culoarea portocalie inseamna ca toxinele eliminate sunt de la nivel articular. Apa maro sau neagra arata ca sedinta descarca ficatul de reziduuri. Verdele inchis denota detoxificarea vezicii biliare.

Daca in urma sedintei baia de picioare se umple cu spuma alba, a avut loc un proces de detoxificarea sistemului limfatic. Particule cu aspect alb branzos in apa indica eliminarea micozelor, iar particule negre – eliminarea metalelor grele. In cele din urma, prezenta particulelor rosii in apa arata eliminarea cheagurilor de sange.

Caracter profilactic

Si pentru ca cel mai bun tratament este preventia, trebuie spus, inca o data, ca detoxifierea cu aparatul DetoxSpa poate fi folosita si profilactic. Este o modalitate la indemana pentru a mentine organismul sanatos!

Durata sedintei de detoxifiere cu aparatul DetoxSpa

In genere, sedintele dureaza intre 30 si 60 de minute. Durata depinde, in principiu, de scopul terapeutic (profilaxie, tratament).

Pentru persoanele care apeleaza la aparatul DetoxSpa pentru preventie, o sedinta lunara este suficienta. Pacientii cu diagnostic fixat vor reveni la cabinet in functie de indicatiile specialistului.

Efectele detoxifierii cu aparatul DetoxSpa

Detoxifierea inseamna curatare. A elibera organismul de toxine si reziduuri metabolice inseamna a-l repune pe picioare. Avand in vedere ca aparatul DetoxSpa accelereaza procesul de detoxifiere, se intelege de la sine ca efectul de re-energizare si revigorare este unul aproape imediat simtit.

In functie de organul sau sistemul care elibereaza toxinele, se pot observa urmatoarele efecte: imbunatatirea aspectului pielii, pierderea kilogramelor in plus, ameliorarea durerilor articulare si reducerea inflamatiilor, ameliorarea durerilor de cap, a starilor de oboseala, imbunatatirea digestiei, consolidarea sistemului imunitar.

Contraindicatiile detoxifierii cu aparatul DetoxSpa

In ciuda procedurii confortabile si a eficientei dovedite, detoxifieriea cu aparatul DetoxSpa nu este la indemana oricui.

Constituie contraindicatii urmatoarele cazuri:

  • Pacienti cu boli de piele si boli psihice diagnosticate.
  • Pacientii cu leziuni nevindecate, in special la nivelul picioarelor.
  • Pacientii care au suferit transplat de organe sau care au implanturi cardiace.

De asemenea, femeile insarcinate, cele care alapteaza si copii sub 8 ani nu pot recurge la sedintele cu aparatul DetoxSpa.

Show Comments