ico

Biorezonanta

Te afli aici: Home » Biorezonanta
Ce este biorezonanta?

Biorezonanta nu este doar o metoda terapeutica, ci, intai de toate, una de investigare si diagnoza. Numita si biorezonanta magnetica, a fost elaborata in Germania in secolul al XVIII-lea, si dezvoltata ulterior in Rusia. Pentru medicina conventionala, ramane una dintre cele mai controversate practici alternative. In fapt, insa, biorezonanta isi dovedeste valabilitatea si utilitatea acolo unde metodele conventionale dau gres sau nu ofera nici un raspuns.

Este o metoda perfect legala, reglementata juridic in Uniunea Europeana si in Romania, avand in vedere caracterul stiintific al metodei si inalta tinuta tehnologica a dispozitivelor folosite in investigatii si terapie.

biorezonanta

Afectiuni tratate/ameliorate prin biorezonanta

Ca metoda de investigare, biorezonanta depisteaza virtualmente orice stare patologica deja instaurata si orice predispozitie de a dezvolta anumite afectiuni. Practic, orice fel de anomalie sau risc de dezvoltare a unei anomalii la nivel de organ, glanda, tesut, celula si chiar cromozom sunt depistate cu acuratete care, in unele cazuri, depaseste precizia mijloacelor conventionale.

Procedura de diagnosticare consta in interpretarea datelor oferite de dispozitivul specializat de catre terapeut, prin punerea cap la cap a acestor informatii, eventual prin corelarea cu informatiile culese din alte surse (rezultate ale investigatiilor conventionale, dialogul direct cu pacientul, etc.).

La biorezonanta ca metoda terapeutica se poate recurge fie exclusiv, fie in ideea completarii unei linii de tratament deja existente (de factura alopata sau homeopata), pentru a ameliora cele mai diverse afectiuni. De la Parkinson la Alzheimer si epilepsie la diabet de tip 2, pancreatita, astm, insuficienta renala, cancer, diverse dependente, reumatism, alergii si patologii endocrine, cam tot ceea ce intra in spectrul bolilor umane poate fi abordat (investiat, diagnosticat, ameliorat) prin biorezonanta.

In ce consta biorezonanta?

1Pentru investigare, pacientul doar trebuie sa stea pe scaun si sa isi puna pe urechi castile aparatului specializat. Aceste casti sunt, de fapt, dispozitive inductoare-receptoare magnetice care colecteaza informatii energetice spre organism, de la nivelele cele mai superficiale la cele mai profunde. Este vorba de masuratori ai parametrilor de rezonanta si reactanta electrofiziologici.

Pentru terapie, aparatul efectueaza o corectie energetica la nivel cuantic (numita metaterapie). Terapia se poate desfasura in cadrul aceleiasi sedinte, in continuarea investigarii si a diagnosticarii.

Avantajele metodei biorezonantei

Caracter non-invaziv

Comparativ cu metodele investigative sau de tratament conventionale, biorezonanta exceleaza prin caracterul complet non-invaziv. Organismul, la oricare dintre nivelele sale, nu este expus la factori potential periculosi, si nici o parte din mediul intern nu este afectata sau „confiscata” pentru a face cercetari pe ea (asa cum este cazul cu prelevarea de sange sau de mostre de tesut).

In plus, procedura nu cauzeaza nici un fel de disconfort sau de senzatie dureroasa.

Acuratete crescuta

Gradul de acuratete al investigatiilor si diagnozei prin biorezonanta se ridica la 80%-90%, comparativ cu precizia unor mijloace conventionale, cum ar fi rezonanta magnetica nucleara (acuratete circa 30%).

Acest grad de precizie se datoreaza atat nivelului energetic de unde sunt citite informatiile, cat si faptului ca aparatul scaneaza global corpul, permitand conturarea unei imagini de ansamblu a starii organismului, si nu doar a unui segment sau a unui nivel izolat.

Eficienta

O simpla sedinta de investigare prin biorezonanta poate echivala cu suma mai multor demersuri conventionale. Datele colectate prin analizele de sange, consultarea diversilor medici de varii specialitati, etc. pot fi stranse intr-o singura sedinta de biorezonanta.

Preventie timpurie si profilaxie

2Spre deosebire de investigatiile alopate care, in genere, trateaza patologiile abia dupa ce s-au instalat, biorezonanta depisteaza predilectiile organismului de a dezvolta varii afectiuni. Pacientul este pus in tema si, odata avertizat, poate lua masuri pentru a preveni instalarea bolii. Sau, dupa caz, are sansa de a interveni timpuriu asupra unei afectiuni in faza incipienta.

Grad crescut de complementaritate cu alte terapii

Biorezonanta nu exclude alte terapii, ci completeaza foarte bine liniile de tratamente conventionale sau alternative. Din acest punct de vedere, ofera pacientului confortul de a nu fi obligat sa aleaga intre beneficiile promise de varii orientari terapeutice. Biorezonanta nu divide universul terapeutic, ci il unifica.

Durata sedintei de biorezonanta

In functie de complexitatea a ceea ce reda aparatul specializat, o sedinta de biorezonanta poate dura intre 60 si 90 de minute.

Efectele metodei biorezonantei

Ca metoda investigativa si de diagnoza, biorezonanta permite conceperea unei linii de tratament ce asociaza principii si elemente ale altor varii terapii, inclusiv ale medicinii alopate, intr-o schema personalizata cu care pacientul se simte confortabil. Sansele de vindecare sunt semnificativ mai crescute decat cele oferite de alternativa unui tratament liniar, exclusiv.

Contraindicatiile metodei biorezonantei

Biorezonanta nu are nici o contraindicatie, nici ca investigatie, nici ca terapie. Pacientul nu necesita pregatire pre-terapeutica si poate alege sedinta indiferent de gradul de evolutie al bolii de care este afectat.

Nu exista nici limite de varsta. Biorezonanta este complet lipsita de riscuri, pacientii aflati in cele mai delicate situatii, inclusiv femeile insarcinate, putand recurge la ea fara ezitare.

Dispozitivele Metatron sunt aparate de biorezonanta nonlineara omologate in UE ca aparatura medicala. Prin intermediul aparatelor pentru biorezonanta Metatron, se realizeaza intr-un timp extrem de scurt o investigare amanuntita a tuturor componentelor organismului pana la nivel cromozomial.

Aceste dispozitive au capacitatea de a ghida practicianul si pacientul in alegerea diagnosticului si medicatiei potrivite. Dispozitivele Metatron ofera posibilitatea de a realiza pe diverse medii de suport, imprinturi spectrale care pot fi folosite in tratarea afectiunilor.

Prin intermediul dispozitivelor Metatron se poate realiza un tratament prin biorezonanta cu ajutorul functiei numite metaterapie. Aparatura de biorezonanta nonlineara este total noninvaziva si nedureroasa si nu prezinta contraindicatii.

EVALUARE ENERGETICA GLOBALA PRIN MAGNETO REZONANTA BIOLOGICA (BIOREZONANTA MAGNETICA) CU AJUTORUL DISPOZITIVULUI METATRON HUNTER 4025

Folosind o pereche de casti speciale amplasate pe cap, cu un camp magnetic de numai 25 mT (de 40 ori mai mic decat cel al RMN), este cea mai neinvaziva si facila metoda de investigatie energetica, putand scana chiar si cromozomii, genele, ultrastructura ADN, enzime, fermenti, hormoni si diferitele tipuri de celule umane.

Dispozitivul poate furniza informatii despre:

  • predispozitiile genetice (diabet, hipercolesterolemie, hiperten-siune arteriala, etc.)
  • boli autoimune (LES, sarcoidoza, sclerodermie, tiroidita autoimuna, etc.)

In imagine: o persoana suferind de cefalee cauzata de o artroza cervicala
  • Disfunctii ale tuturor organelor si tesuturilor (acestea apar pe ecranul calculatorului in timp real)
  • Dezechilibre nutritionale (vitamine, minerale, aminoacizi), metabolice (lipidic, glucidic) si enzimatice
  • Tumori benigne sau maligne, precum si predispozitia de a le dezvolta, uneori cu mult timp inainte
  • Compatibilitatea cu diferite suplimente nutritive pentru patologiile respective.

poza1

De asemeni, poate oferi solutii atunci cand nu exista un diagnostic medical clasic (toate analizele sunt bune, dar persoana nu se simte bine). Aparatul mai ofera compatibilitate si cu medicina alopata si homeopata.

top

Show Comments